Uit onze agenda's

zondag

10

december

Jeugddienst in de Alexanderkerk
Aanvang: 13.30

zondag

17

december

Kliederkerk in de Kerk - 3e advent in de Alexanderkerk
Aanvang: 10.00

zondag

24

december

Kerstnachtdienst
Aanvang: 21.00

maandag

25

december

Kerstviering
Aanvang: 10.00

zondag

31

december

Kerkdienst
Aanvang: 19.30

De kerk heeft weer mensen nodig!

Inderdaad, de kerk heeft weer mensen nodig.   De kerk is van Christus, maar ook van en voor ons allemaal.   En wat ze doet wordt voor een groot deel gedaan door mensen, die zich vrijwillig daarvoor inzetten.   We hebben als PG Claercamp al veel mensen, die bezig zijn in onze gemeente.   Maar zo nu en dan moet er “ververst” worden vanwege verhuizing, vanwege ouder worden of ziek zijn.
Vandaar deze vacaturebank, een soort van databank met namen van vrijwilligers.  Hieronder staat een lijst met taken en diensten, die in onze kerkelijke gemeente worden uitgevoerd door vrijwilligers.   En dat gebeurt tot nu toe perfect!
Maar we hebben ook weer nieuwe mensen nodig.
Daarom doen we een beroep op iedereen, om te kijken of er iets bijzit wat door u / jou gedaan kan worden; iets, wat aanspreekt.
Een vinkje zetten is voldoende, meerdere vinkjes mag natuurlijk ook!
Deze vacaturebank is een  vervanging van de tot nu toe bestaande lijsten met namen van vrijwilligers. Dus mocht u (bijvoorbeeld) al bloemen namens de kerk bezorgen, en u wilt dat blijven doen, dan ook graag op deze lijst een vinkje zetten, zodat er geen verwarring ontstaat.
Wilt u zich opgeven voor het vrijwilligerswerk dan kunt u dit doen door het invullen van het formulier Vacature lijst