--

Jeugduitje 9 april 2022

Eindelijk was het zo ver. Wat een feest voor de jeugdclubs vanaf 12 jaar en ouder uit Rinsumageest.

We gingen naar pretpark Walibi Holland. ‘s Morgens om 08.30 uur vertrokken we in een dubbeldekker met daarin 50 jeugdleden en 6 leiders naar Biddinghuizen. Aangekomen bij het park  ging de jeugd en leiding uitgelaten het park binnen.

In no time zat de jeugd in een van de vele achtbanen zoals: untamed, speed of sound, Goliath en ga zo maar door. Sommige van ons durfden overal in en anderen stonden eerst wat onwennig te kijken maar volgden al snel hun voorbeeld. Enkele clubleden gingen zelfs skydiven. Liggend tussen twee kranen werd je omhoog getakeld en bovenaan weer losgelaten zodat je met een snoekduik naar beneden schiet.

Jammer dat het weer niet echt meezat. Nu en dan kreeg je een hagel-of regenbui over je heen ook al zat je boven in het reuzenrad. Gelukkig was het daardoor niet druk op het park en dus geen lange wachtrijen. Het was dolle pret en heel veel plezier voor iedereen die mee was!!  Na een zeer geslaagde dag kwam iedereen moe maar zeer opgetogen weer terug op é Geast. Zowel de jeugd als de leiding heeft enorm genoten van deze ontzettend leuke dag!!!

Ga terug naar de vorige pagina